mandag 28. januar 2013

Torsdag 17.januar

Idag har vi for det meste drevet med å finne ut hvordan man får bokeh effekten. På det øverste bildet er jo sånn det som regel blir, ca ihvertfall, også prøvde vi å få til sånn som nederste at man skulle få "egen" form på det.

 Bilder: Google

Først og fremst satt vi å prøvde å få til effekten i det hele tatt, noe som viste seg og ikke være så lett. Dette var noe både jeg og Kenneth ville finne ut av, så da blei det på en måte noe begge hadde nytte av samtidig. Må jo prøve seg litt frem for å få til. Merker forsåvidt at jeg er veldig treg i forhold til Kenneth, men må vell jobbe litt mer med det så kommer det seg vell. Er vell ikke så rart i heller, når han driver med det hver dag men. Vi hadde ikke så mye lys og prøve oss frem på, så vi fant noen kubelys bare for å se om det gikk litt bedre da. Vi klundra en del og fikk sånn mørk skygge når vi la over den lappen med mønsteret vi ville ha. Søkte også veldig mye på nett for å finne tips og ting for at vi skulle få det til. Prøvde etterhvert med fast linse, og da fikk vi det til. Så jeg lagde forskjellige mønster og skjærte ut, tilpasset den linsa. 


De så ca sånn ut. Tilpasset sånn at man bare kunne putte de foran, også den "flippen" for å ta de lett ut igjen, uten å ta på glasset. Prøvde de for å se om de funket, og de gjorde forsåvidt det. Så neste gang skal vi jobbe videre med det, og prøve å få det inn i en setting eller prøve å få litt mer liv i det på en måte. Forhåpentligvis finner vi kanskje noe bedre lys også, eller en ide som kan funke. Jeg fikk bedskjed om å finne en ide, men kommer ikke helt på noe som kan funke. Men må jo bare prøve å komme på noe å prøve seg frem. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar